27 Mart 2014 Perşembe

HTC One (M8) tanıtıldı

HTC, Londra ve New York’ta eş zamanlı düzenlediği etkinlikler ile yeni amiral gemisi HTC One (M8)’i resmen tanıtttı. Lansmanını canlı olarak sizlere aktardığımız yeni One, bir öncekinden çok daha iyi bir akıllı telefon.
Android 4.4 işletim sistemi ile çalışan yeni HTC One, gücünü Qualcomm’un 2,3 GHz’lik dört çekirdekli Snapdragon 801 işlemcisinden alıyor. 2 GB belleğe sahip akıllı telefon, 5 inç boyutundaki ekranından 1920×1080 (Full HD) çözünürlük sunuyor. Ayrıca bu ekrandaki her bir inçe 441 piksel düşüyor. Çift LED flaşlı iki arka kamarası ile derinlik ölçebilen cihaz, bu sayede önce fotoğrafın çekilmesini ve odaklamanın kare yakalandıktan sonra yapılmasına olanak tanıyor. 5 MP ön kamerası ise geniş açılı selfie’ler için birebir. 16 ve 32 GB depolama seçenekleri ile gelen cihazın dahili depolama alanı, microSD kart ile 128 GB’a kadar artırılabiliyor. Telefonun 2600 mAh’lık pili ise tam dolu olduğunda iki gün pil ömrü sunuyor.
Yalnızca 160 gram ağırlığında ve 9,4 mm kalınlığında olan yeni HTC One (M8), 3G ve WiFi’ın yanı sıra, NFC ve Bluetooth bağlantı özellikleri ile donatılmış.
HTC’nin yeni arayüzü Sense 6 da ilk olarak yeni HTC One M8′de boy gösterecek. HTC Sense 6, kişiselleştirilebilen renk temalarına sahip ve daha sezgisel bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Eski HTC One kullanıcıları da Sense 6′yı Google Play üzerinden indirebilirler.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Takipi et

Mesaj Gonderin

Email : fb/fedacrew21

Yazarlar