23 Mart 2014 Pazar

Far Cry 4 Çıkış Tarihi Açıklandı !

Oyun severler için çok iyi 2 haberimiz var! Far Cry serisinin 4. oyununun nerede geçeceği ortaya çıktı: Oyun Himalayalar'da geçecek, ayrıca çıkış tarihi de açıklandı.

severler için çok iyi 2 haberimiz var! İlk olarak PC ve konsollar için hazırlıkları devam eden Far Cry serisinin 4. oyununa dair önemli bir ipucu daha ortaya çıktı: Far Cry 4Eurogamer'dan gelen bilgiye göre dünyanın en zorlu doğa koşullarına sahip noktaları arasındaki Himalaya Dağıeteklerinde geçecek, Kar ve soğukla birlikte dağ-tepe demeden engellerin aşılmaya çalışılacağı, üstelik bölgedeki fillerin oyun senaryosuna dahil edildiği belirtildi. Ayrıca çıkış tarihi de açıklandı.
Heyecan dolu olacağına dair emareleri yavaş yavaş günyüne çıkan Far Cry 4 oyununda; Pakistan, Hindistan, Çin, Nepal ve Butan' dan geçen 2400 km uzunluğundaki Himalaya dağ zincirinin hangi noktalarının oyuna dahil edileceği ise henüz kesinlik kazanmış değil. Buna karşın doğal zorlukların yanı sıra bölgedeki pek de tekin olmayan ortamın da oyuna heyecan katacak faktörler arasında yer alabileceğini söylemek yanlış olmaz.

Çıkış tarihi
Gelen haberlere göre Far Cry 4oyun dünyası için yılın en önemli etkinlikleri arasında olacak Electronic Entertainment Expo (E3) adını alan fuarda ilk kez görücüye çıkacak. Ve sıkı surun oyunun piyasaya çıkış tarihi2015 yılının ilk yarısı. Far Cry 4PCPS4 ve Xbox One için çıkacak.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Takipi et

Mesaj Gonderin

Email : fb/fedacrew21

Yazarlar